Tour Pub-til-pub

Tour Pub-til-pub

Av mange betegnet som vinterens vakreste eventyr — i alle fall det vittigste: tour pub-til-pub engasjerer stort, både deltagere og publikum!

Vinterpadling

Vinterpadling

Roar Laugerud og Tone Pernille Sivertsen i Wannado inviterte til rolig padletur i vintersjøen — nydelig energipåfyll både mentalt og fysisk!

Arendal sjøbad

Arendal sjøbad

Arendal sjøbad med flytende badstue og suppe over bålpanna er en tradisjon – se de store og små som benyttet muligheten for litt isbading ved Gjestehavna!

Drageverksted

Drageverksted

I seks år har vinterfestivalen blitt arrangert, og i like mange år har Sveinung Dybvig fra Sola Drageklubb lært små og store å bygge sin egen drage!

Familiedag på Torvet

Familiedag på Torvet

Bringsverdbakken, ansiktsmaling, klatring i isskulpturene, sekkeløp, salgsboder med spennende smaker, bålpanne — kos og moro på Torvet en januarlørdag!

Fra montering av isskulpturer

Fra montering av isskulpturer

Det er blitt en hyggelig tradisjon at Arendal Vinterfestival inviterer barn til å komme til sentrum med ferdiglagde små is-skulpturer. I forkant av festivalen arrangeres inspirasjonskurs for de ansatte i barnehagene.

Åpningsseremonien

Åpningsseremonien

Tale ved Pål Koren Pedersen, dans ved Bølgen dansestudio og rap ved plateaktuelle Ruben Pettersen. Gratis kaffe, pølser, brus og sjokolade til gjestene!