Tid: Kl 18–20
Sted: Munkehaugen kultursenter
Pris: Gratis
Arrangør: Café Frekvens, Munkehaugen kultursenter

Fotovinteren starter med mobilworkshop

I forbindelse med Arendal vinterfestival er det spesialopplegg for #blink fotogruppe. Vi tar for oss fotografering med mobil, og ser hvorfor man ikke nødvendigvis behøver fancy kamerautstyr eller kraftige pcer for å kunne ta gode bilder og leke seg med bilderedigering. Alle apper vi viser er gratis.

Kafeen åpner to timer før kurset. Deilig gratis kaffe og kakao, salg av brus og vafler, brettspillmuligheter, kos og hygge!

Workshopen er gratis. Målgruppen er ungdom i alderen 15–25 år.

NB! Café Frekvens holder åpent fra klokka 16 til 20, med deilig kaffe, kakao, brus og vafler. Brettspill, kanskje litt musikk, kos og hygge. Velkommen!

Om #blink

Café Frekvens er et rusfritt klubbtilbud for ungdom i aldersgruppen 15–25 år. Kafeen er åpen onsdager og torsdager fra kl 16–20. I tillegg til å være et koselig sted å «henge» tilbyr Café Frekvens en rekke gratis kurs for ungdom, blant annet gitarkurs, baristakurs og altså fotokurs. Det er et gratis opplegg med kompetente kursholdere fra Arendal fotoklubb. Man behøver ikke eie dyrt fotoutstyr, digitale speilreflekskamera lånes ut til kursdeltakerne. I løpet av kurset lærer man seg komposisjon, posering av «modeller» (enten det er besteforeldre eller skolekompiser) og tekniske ferdigheter. Vinterens kursrekke går fra januar til påske, stort sett annenhver onsdag. Følg Café Frekvens på Facebook.

Stikkord: , , , , , , , ,