Om Arendal vinterfestival

Arendal Vinterfestival er en bred festival for barn, ungdom og voksne, med vinteraktiviteter og kulturopplevelser. Ved å arrangere en festival i februar måned er ønsket å skape liv, lys og lyst i byen også vinterstid.

Arendal Vinterfestival ble først arrangert i februar 2012. Det ble stor suksess, og festivalen ble videreført med blant annet skøytebane på Sam Eydes plass, isbading og flytende badstu i gjestehavna, ski- og snowboardkonkurranse ned trappene til Kloa, folkefest på lørdagen med aktiviteter og konkurranser for store og små, matopplevelser på flere av byens spisesteder, kunstutstillinger og konserter. Her kan du lese det aller første programheftet (PDF).

Festivalens initiativtaker var Arendal Live. Det ble senere oppnevnt et uavhengig festivalstyre, og etter ti år overtok Arendal By AS ansvaret for festivalen.

Organisasjonsinfo og kontaktopplysninger

Arendal Vinterfestival 2023:

Du kan kontakte Sverre Knutsen i Arendal By AS eller Marianne Kalleberg hos Madam Reiersen ved spørsmål om den kommende festivalen.

Sponsoransvarlig:

Roger Einhaug, post@festivalsupply.no, m: 970 85 673

Profil (web, annonser, program):

Arendal By AS, siri@arendal-by.no
Du som er arrangør og skal lage promoteringsmateriell finner en veileder og nyttige filer ved å klikke på denne lenken (.zip, 7MB). Du kan også ta kontakt for å få hjelp med utforming av banner til facebook-arrangement og lignende.

Våre gode støttespillere:

Arendal By
Arendal kommune
Agderposten
Nordea logo


Logo_KIWI
Arendal Bibliotek
Einar Johnsen Eiendom

Narvesen
Tannlege Timea Barexstein
Baker Jørgensen


Corner Pollen
Markussen Ur & Smykker
Bolighuset Ingemann Ellingsen AS

Brekke Sport
Elite Foto
Kompanii
Heimdal Chokolade
Arendal bowling

Thon Hotel Arendal
Knut A. Høyer


Madam Reiersen
Tyholmen kolonial
Arendal Festival Supply

Vil din bedrift være med? (PDF)
Kontaktperson: Roger Einhaug (e-post/ m: 970 85 673)