Inspirasjonskurs for barnehager 2021

inspokurs 2021

OPPDATERING 7. januar 2021: Vinterfestivalen og dermed også dette kurset er dessverre avlyst, pga. de strenge koronarestriksjonene som kom nå på nyåret.

—-

Tradisjonen tro blir det Barnehagenes dag på fredag under Arendal vinterfestival. I forkant av dette arrangementet kan alle ansatte i kommunens barnehager — private såvel som kommunale — delta på gratis inspirasjonskurs der man kan lære å lage kunst av naturmaterialer. En flott aktivitet å ta med tilbake til sin barnehage, og ikke minst gir det et godt grunnlag for at barnas deltagelse på vinterfestivalens arrangement.

TEMA: Bærekraftige kunstverk sammen med barn
NÅR: Fredag 8. januar kl 13–15
STED: Kulturkammeret, Arendal (nyoppussede «Kilden» i sentrum)
ARR: Vippa FUS barnehage i samarbeid med Arendal vinterfestival

Kom og få inspirasjon til hvordan dere kan lage flotte og enkle kunstverk av naturmaterialer sammen med barna. Vi lager pynt som er miljøvennlig og trigger kreativitet hos barn. Kursholder og inspirator er Natasa Hajduk — kunstner, dukkemaker, filosof og barne- og ungdomsarbeider. Hun vil med glede dele sine erfaringer rundt dette temaet med dere.

Under Arendal vinterfestival kan dere så komme til Torvet i sentrum sammen med barnehagebarna, der kunstverkene settes sammen til en installasjon. I tillegg blir det en kreativ aktivitet som barna kan delta på: å lage enkel fuglemat.

Pga. covid-19 velger vi å avholde kurset på Kulturkammeret for enkelt å kunne holde avstand og likevel kunne tilby kurset til mange. Smittevern ivaretas i høyeste grad!

Påmelding til daglig leder i Kristine J. Kaba på dl.vippa@bhg.no innen mandag 4. januar.