Tid: Kl 18.00
Sted: Munkehaugen kultursenter
Pris: Fri inngang for student & ungdom opp til 25 år, voksne kr 100,-
Arrangør: Café Frekvens og Munkebusiness

Vi starter konsertåret på Munkehaugen med en musikalsk helaften!

Vi får storfint besøk fra musikklinja på Dahlske vgs, som vil starte kvelden med topp musikk og stemning. Det vil også bli en liten sekvens med åpen scene her – send gjerne melding på Facebook om du vil delta!

Kvelden avsluttes med den norske artisten Numa Edema! Han gikk med sin debutsingel «Delta Man» rett inn på A-listen hos NRK P1. I 2016 slapp han sitt første album «The Hourglass», som han lanserte med opptreden og intervju hos NRK Lindmo.

I oktober la Numa ut på sin aller første norgesturne der han besøkte nærmere 20 byer i hele landet. I forkant av turnéstart slapp han EP-en «Atlantis», og 23. oktober opptrådde han med denne på NRK TV-Aksjonen. Tittelsporet «Atlantis» er en låt som omhandler den pågående flyktningkrisen. Numa sier:

Låten handler om hvordan flyktningene blir omtalt som én masse. Det nevnes ikke at dette er individer med navn, håp, sorger, kjærlighet, liv og en historie. Atlantis sank i Middelhavet sies det, en sunket øy full av uerstattelige skatter.

Jeg sammenligner dette med de som er forsvunnet på sjøen på ferden mot Europa. Derfor synger jeg navnet til de ‘navnløse’, Atlantis…

kl. 18.00 Konsert med elever fra Dahlske musikklinje & Åpen scene
Kl. 21.00 Numa Edema

Arrangementet er støttet av ung&fri og Norsk Kulturråd.

Stikkord: , , , , , , , , ,