Tid: Kl 19.00 (dørene åpnes kl 18.00)
Sted: Kilden
Pris: Kr 100,- (kjøp billett på 7Eleven, kontant betaling, eller på nett)
Arrangør: Ungdommens Bystyre i samarbeid med Kilden Fritidsklubb

Endelig har vi gleden av å kunne annonsere en av Norges største og mest omtalte artister de tre siste årene. TIX kommer til Kilden fredag 27. januar! Konserten er rusfri, og er for ungdom mellom 13 og 18 år. Vi er nøye på alderen, så ta med legitimasjon.

TIX har de siste årene blitt kjent i media gjennom de grove tekstene til flere av sangene, noe som har skaffet ham utallige oppslag i landets største aviser. Med flere utsolgte konserter over hele landet og show i Oslo Spektrum har han skaffet seg et rykte som en av Norges villeste live-artister. I tillegg er TIX også Norges mest fulgte kjendis på Snapchat med over 100 000 følgere.

TIX har ligget på VG-Lista med et av årets største album «Dømt og Berømt» i hele 32 uker, og kan skilte med å være den nest mest streamede artisten på Spotify i Norge. Noen kjenner ham best fra Snapchat, mens andre kjenner ham for festmusikken og høylytte opptredener i media.

Det siste året har TIX satt publikumsrekorder og spilt utsolgte konserter over hele landet. Vi gleder oss til å se et av årets råeste festhøydepunkter og et av Norges villeste publikumsshow!

TIX finner du på face | snap @tixmusic | insta | youtube

Stikkord: , , , , ,