Tid: Fra kl. 16
Sted: Bankgården
Pris: Gratis
Arrangør: Hvelvet Vinbar & Bankgården

Hvelvet Vinbar

Vinbaren er et hyggelig og avslappende sted – perfekt for å avrunde arbeidsuken og planlegge helgen. Her tilbys et godt utvalg av viner på glass fra Smag & Behags vinlager, noe tysk, noe fransk, noe italiensk og noe spansk. Et godt utvalg av øl fra lokale produsenter har vi også.

Vinbaren passer godt for fredagsvin/ pils med vennegjengen eller bedriften, enkelte kvelder arrangeres også konserter eller annen underholdning på Banken Scene utover kvelden. Ønsker du å reservere flere bord til en gruppe så kan vi legge til rette for det.

LITT MER OM BANKGÅRDEN OG HVELVET VINBAR

«Bankgården» kalles bygården i Arendal på hjørnet av Strandgaten og Østregate, oppkalt etter banken den en gang huset. I 2014 kjøpte Rolf Erik Nilsen gården og siden har den utviklet seg til en kulturarena og møteplass med fasiliteter for alle typer arrangement, fordelt på lokalene Banken Scene, Bakgården, Backstage og Bricolagen. I tillegg inneholder gården et kontorfellesskap bestående av mer enn 30 mindre bedrifter og organisasjoner.

Fra våren 2017 har gården vært driftet av Bankgården AS, som består av Mats Aronsen fra jazz- og bluesfestivalen Canal Street, Hans Petter Klemmetsen fra restauranten Smag & Behag, Cato Litangen fra Mimeta samt Kristine Norberg, Kirsti Kobbeltvedt og Peder Horgen fra Kunsthavna.

Det har vært gjennomført flere konserter i 2017, og det kommer flere konserter og andre arrangement på scenen i 2018. Bankgården har vært og kan benyttes til konserter, festivaler, konferanser, møter, selskap og julebord.

Stikkord: , , , , ,